آبِ سبک بنوشید!

به تازگی، نکته ها و نظرهای بی شماری در وب سایت ها می آید و راه کارهای عجیب و غریبی برای زندگی سالم و بهداشت آرمانی ارایه می شود و با قانون کنترل+آ و کنترل+ سی و کنترل + وی، به ناگاه همه ی فضای وب لاگ ها و وب سایت ها را پوشش می دهد، بدون آن که هیچ ماخذِ درستی آن را پوشش داده باشد!

یکیش همین آب سبک!

…………………………………………………….**********……………………………………………………………….

به آرمان شهر دانش و فرهنگ خوش آمدید و شاید بزرگترین دغدغه ی خود من، آب به عنوان یک نوشیدنی سالم، بوده است و راه کارهای زیادی را در این باب آزموده ام.

این یکی را، از آن جا که بدون هزینه است و در همه جا کارآیی دارد و خطرناک نیست، شما هم بیازمایید و پیرامون آن نظر بدهید!

… تا هشتاد درصد بدن، حدود دوسوم و تا هفتاد و پنج درصد مغز، از آب تشکیل شده (در جایی خواندم که مغز از خون زلال تر است!) و نود و پنج درصد پلاسمای خون نیز از آب تشکیل شده است. آب با حرکت در بدنِ ما، زمینه را برای جابجایی، گرم نمودن و خنک کردن ، حل کردن مواد و رساندن انرژی لازم به سلول های بدن ما، ادامه ی زندگی ما را، موجب می شود. کاهش نزدیک به دوازده درصد از  آب بدن، مرگ را در پی خواهد داشت.

به همین سبب لازم است تا به آب آشامیدنی خود بیشتر بیاندیشیم،

آبی سبک، بدون ناخالصی و مواد آسیب رساننده به بدن!

**********

در پژوهش های پروفسور “گنادی بردی شیف” (هنوز ردی از این نام در مآخذ علمی پیدا نکرده ام!)، روشن شده که راز طول عمر نوشیدن آب سبک می باشد.

این پروفسور روسی که ۸۲ سال سن دارد درخصوص چگونگی تهیه این آب دستور زیر را ارائه داده است :

آب معمولی شیر را پس از تصفیه منجمد کنید،

سپس آن را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دوباره ذوب شود،

به اندازه یی که در درون ظرف، قطعه یی از یخ، به حجم یک تخم مرغ باقی بماند.

این قطعه یخ تمام ناخالصی های آب، از جمله موادی که سلول های بدن را از بین می برد به خود جذب می کند.

با خارج کردن این قطعه یخ یک لیوان حاوی آب سبک به دست می آید که (مفیدترین نوشیدنی جهان است!)

.

**********

– آب یخ را نباید نوشید!

با خارج نمودن قطع یخ باقی مانده و پس از آن که  آبِ یخ به آبِ خنک تبدیل شود، زمان خوبی برای نوشیدنِ این آب است.

جوشاندن آب قبل از همه، باید سودمند باشد!

.

نوش جان! گوارای وجود!

پس از چند بار آزمون و نوشیدن آب، به نکته ی جالبی دست پیدا کردم:

به طور دقیق، زمانی که یخ به اندازه ی تخم مرغ کوچک می شود، آب مزه و شیرینی ویژه ای پیدا می کند، پندار من این بود که گویی آب چشمه می نوشم! این آب، نشانه ای از غلظت و سنگینی آبِ شیر را نداشت.

**********

در هر حال، چشم امیدمان به پژوهش گران ارجمند ایرانی است که درستی یا نادرستی این رویداد را برای مان روشن نمایند. هرچند که بهره گیری از این ایده به نظر نمی رسد که آسیب زا بوده و خطرناک باشد.

اگر اطلاعات تازه ای به دست شما رسیده، برای خوانندگان در قسمت نظرات بنویسید، با سپاس!

 

همچنین در این وب سایت ها دنبال کنید:

 

راز شگفت انگیز آب حیات!

شگفتی های آب در بدن انسان

مایعات بدن چه هستند و …

 

 

…………………………………………………….**********……………………………………………………………….

مهرداد

EDUtopia.ir

 

“در بهره برداری از نگاره های آرمان شهر دانش و فرهنگ نام و پیوند به این پایگاه را از یاد نبرید!”

 

دیدگاه های خود را درج نمایید!

نام خود را بنویسید، نیازی به پست الکترونیک و سایت شما نیست!

سربلند و پیروز باشید!

468 ad

۲ دیدگاه‌ها

  1. فاطمه دلپسند says:

    سلام
    منظورتون از تصفیه اب همون جوشاندن ابه؟

    • مهرداد says:

      سلام و درود
      همان گونه که توضیح داده شد یخ ویژگی جذب مواد مضر را دارد و اگر زمانی که در آب به اندازه ی یک تخم مرغ رسید آن را دور بیاندازید بسیاری از مواد آلاینده در آب را دور ریخته اید.
      پاینده باشید.

نوشتن دیدگاه