راه حل های بیسکویتی

در دوران نوجوانی به یک گونه بیسکویت علاقه ی خاصی داشتم. برای من یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها بود اما همیشه ایرادی در کار بود. از آنجا که پخت این گونه بیسکویت یک دست انجام نمی شد، همواره قسمتی از آن ها برشته تر و به حالت سوخته در می آمد. این که با نگاه کردن به آن، نوع سالم ترش را انتخاب کنید طبیعی و عادی است. همین بود که مقداری از این خوراکی همیشه برگشت می خورد، چرا که قابل استفاده نبود.

دست اندرکاران کارخانه جلسه گرفتند تا چگونه این ایراد فنی را برطرف نمایند. رایزنی ها شد، هم اندیشی ها و هم فکری ها که صورت گرفت و سرانجام راه حل نهایی پیدا شد.

پوسته!

بله، درست خواندید! ایراد از پوسته های شفاف بود که محتوای درونی خود را نشان می داد!

با تبلیغات و هیاهوی فراوان که محصول جدید با شکل و ظاهری تازه به بازار عرضه می شود، دوباره دکان ها پر شد از آن!  پوسته ی جذاب، خوش رنگ، شعارهای تبلیغی زیبا بر روی آن، جنس مرغوب پلاستیک! روکش زیبا و دلنشین! اما …

حالا مشتری اولین بسته را بی اندیشه بر می دارد، نمی داند داخل آن چیست؟ سوخته است یا سالم! او حق انتخاب ندارد. اگر هم سوخته بود که برگشت پذیر نیست! مشکل به خوبی و با مدیریت دست اندرکاران کارخانه حل شد!

 

468 ad

یک دیدگاه

  1. عاشق ترین معلم دنیا says:

    درود بر شما استاد خستگی ناپذیر ..احسنت ، دست مریزاد … لذت بردم . موفق و پایدار باشید .
    با سپاس ،دیواندری
    .
    ..

    مهرداد
    درود بر شما سرکار خانم دیواندری
    انرژی و توان شما در آموزش و پرورش و همراهی و همگامی با کودکان در تدریس ستودنی است.
    سرزنده و پیروز باشید.

نوشتن دیدگاه